Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Продуцентът Димитър Тодоранов и Мила Боги търсят „Коледа в писмо"
Блогърката Мила Боги и продуцентът Димитър Тодоранов организират кампанията „Коледа в писмо", с която търсят и искат да предадат на други хора вдъхновяващи истории за силата на желанието. Инициативата е трета по ред и се организира за втора поредна година, обявиха на специална среща с медиите организаторите на конкурса.

„Инициативата се разви като естествено продължение на играта с писма в Италия. Организирах конкурс за писма до непознати с идеалната цел да възродим изкуството да си пишем с истински думи, дълбоки и проникновени. Такива, които остават завинаги. "Коледа в писмо" беше предизвикателство към хората да застанат в позицията на муза и да вдъхновят случайния минувач, намерил писмото да продължи напред с усмивка” - сподели относно инициативата Мила Боги.

„Хареса ми идеята на Мила Боги и осъзнах, че можем да допълним нашето портфолио от събития и фестивали, които правим с Hacienda, а до момента не бяхме реализирали нещо свързно с писане. Решихме, че нашата платформа ще помогне, идеята на конкурса да достигене до повече хора. Добавихме и идеята за кратък разказ, която ще е чудесно да се разпространи в социалните мрежи, тъй като знаем, че дългите писма не се четат до край. Вече имаме получени над 50 писма. Надяваме се това да е началото на един по-мащабен конкурс, който ще се случва всяка година ", заяви на срещата с медиите продуцентът Димитър Тодоранов.

Писмата ще се събират до 6 декември, а сред имената, които ще оценяват историите се открояват имената на актрисата Татяна Лолова, джаз певицата Белослава, писателката Мария Лалева, поетесата Белослава Димитрова, художникът Стефан Божков, журналистът и продуцент Георги Тошев и други. Актьорът Стефан Данаилов също ще бъде поканен да се включи като журиращ в инициативата.

Категориите в конкурса, защото това е конкурс, са:

- Детско писмо (участници до 14год.възраст)

- Най-вдъхновяващо/страстно писмо (участници от 14год. до 65год.)

- Най-мъдро писмо(участници до 65 год.)

Информация за конкурса има на www.meantime.live
29.11.2018
Share
София – Пресконференция за инициативата „Коледа в писмо"
29.11.2018
тегло: 1102 KB
размери: 2015X3000 px
автор: Стефан Марков
Блогърката Мила Боги и продуцентът Димитър Тодоранов на срещата
София – Пресконференция за инициативата „Коледа в писмо"
29.11.2018
тегло: 1112 KB
размери: 3000X2327 px
автор: Стефан Марков
Блогърката Мила Боги

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz