Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Фитнес моделът Асен Митев стана "Мистър Менхънт 2018"
Един от най-коментираните персонажи в риалити формата "Фермата" - фитнесмоделът Асен Митев, ще представи България на най-престижния мъжки конкурс за красота в световен мащаб Manhunt Inte
ational. Колоритният модел взе участие на "Менхънт България 2018" на сцената на "Олигарх" и го спечели. След по-малко от две седмици той ще замине за Австралия, за да представи страната ни на световния финал.

Мистър Асен Митев, горд собственик на фитнес "Bulgarian aeshtetic", е зодия Лъв и е от София. Тренирал е 12 години футбол в Славия и Левски. Занимава се с фитнес от 13 години, като сертифициран фитнес инструктор от 6 години. В момента Митев очаква прокарта за професионален фитнес модел, която отваря широко врати за най-големите висоти в тази индустрия.

Митев, който е известен в шоу средите и като Алехандро се конкурира в конкурса с още 13 участника. Те дефилираха в три тура - по спортни облекла, бански и официални дрехи. Журито, което определи победителя беше в състав - звездната диетоложка и риалити звезда Енджи Касабие, бившата Мис България Елена Ангелова, Михаела Ангелова - Mondo Bulgaria, Славчо Тошев, Али Алиев, Георги Вълков, пиарът Атанас Лазаров - организатор на конкурса и лицензианта на марката Ирина Папазова. В избора на новия Менхънт се включиха и представители на модните марки Vilebrequin и Mondo Bulgaria. Изпълнителите ВенЗи и Арти бяха част от музикалното оформление на събитието в клуб "Олигарх". В ролята на водещ перфектно се справи Деси Цонева.
16.11.2018
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz