Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Бивш затворник отвличал и ограбвал проститутки край Слънчев бряг
Полицията в Бургас e задържала 43-годишен бивш затворник, който е отвличал млади жени край Слънчев бряг, жестоко ги е малтретирал и ограбвал. Това съобщи административният ръководител на Апелативна прокуратура – Бургас Любомир Петров. На извънредния брифинг, присъстваха още зам.-апелативният прокурор Йовита Григорова, административният ръководител на Окръжна прокуратура Бургас Георги Чинев и директорът на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов.

Все още се издирва съучастник в престъпленията, извършени през юни, юли и август в гориста местност край курорта.

„Освен, че им е снимал картите, е изкарвал СИМ картите от телефоните и ги е хвърлял, изкарвал е батерията, за да не могат да се обадят. Изрично ги е предупреждавал да не сигнализират в полицията, защото знае къде са, знае кои са, може да им отмъсти”, разказа директорът на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов.

43-годишният Николай Паскалев от София е обвинен в 11 тежки умишлени престъпления, сред които отвличане, грабежи и изнасилвания в района на Слънчев бряг. Три от тях са извършени на 22-и юни, 8-и юли и 30-и август. Жертвите са три жени – съответно на 22, 34 и 25 години, занимаващи се с проституция.
07.09.2018
Share
Бургас - Брифинг
07.09.2018
тегло: 946 KB
размери: 1794X3000 px
автор: Румен Раканов
Зам.-апелативният прокурор Йовита Григорова, административният ръководител на Окръжна прокуратура Бургас Георги Чинев, директорът на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов, административният ръководител на Апелативна прокуратура – Бургас Любомир Петров

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz