Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Издирваният за убийството на жена Радослав Стипцаров-Соколето се е самоубил
Соченият като основен заподозрян за убийството на 58-годишната жена в Благоевград - Радослав Стипцаров-Соколето, се е самоубил, обяви директорът на полицията старши комисар Николай Хаджиев. 

Стипцаров е сложил край на живота си в къща в село Бараково, където се е барикадирал след тежкото престъпление. Соколето се е самоубил с ловна пушка, от която са изстреляни три патрона, уточниха от полицията.

Кочериновското село гъмжи от полиция. Около къщата, използвана за укритие от Соколето, има около 20 полицейски коли и множество униформени, сред които и спец части.

Час по-рано от сградата бе изведен друг мъж, откаран в ОДМВР-Благоевград. Засега самоличността му не е известна, както и връзката му с Радослав.

Соколето е от Благоевград, има богато криминално досие. Преди седмица той пребил жестоко приятелката си, която е дъщеря на убитата жена. 58-годишната Снежана Д., собственик на популярното заведение в Благоевград - "Мръсното кебапче", бе намерена мъртва пред входа на блока, в който живее. Сигнал за убийството е подаден в 1.16 часа тази нощ.
27.07.2018
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz