Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Хасковският съд остави в ареста убиец, заклал приятелката си пред очите на сина й
Хасковският окръжен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" на 33-годишния Живко Запрянов, който на 2 май уби с нож приятелката си Боряна Иванова. 

Обвиняемият каза пред съда, че е бил ядосан и много съжалява. В съдебната зала стана ясно, че Запрянов и Иванова се скарали в нощта преди убийството. Тогава Живко взел надника на изгората си и го пропил. Тя пък се разсърдила и не се прибрала в дома. На следващия ден 33-годишният мъж отишъл на картофената нива, където половинката му работила. С него бил и 8-годишният син на Боряна. На къра двамата се скарали. Мъжът изкарал нож и започнал да й нанася удари. Драмата се разиграла пред детето и други двама работници. Те се опитали да спрат Запрянов. Тогава Иванова се отскубнала и побягнала през синора. Живко заплашил с ножа разтърваващите го, те се отдръпнали. Тогава той догонил жертвата си и я довършил.

От прокуратурата съобщиха, че нанесените рани са 6. Срещу 33-годишния мъж е повдигнато обвинение за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин. Предвиденото наказание за това е от 15 до 20 години затвор, килия до живот или доживотен затвор без право на замяна.
04.05.2018
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz