Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Мерцедес излетя в дере, двама младежи оцеляха по чудо
Младежи излетяха от пътното платно и катастрофираха тежко в дере снощи на пътя за село Делвино, Благоевград. Те извадили истински късмет, като се разминали без особено тежки наранявания.
Инцидентът е станал около 18.14 ч. По данни на МВР мерцедесът с благоевградска регистрация се е движил с превишена скорост. Пътната настилка била мокра, а завоят, от който е излетяла колата, остър и опасен. Там през 2014 г. "излита" кола и на място загива дете на 4 години. Все още на мястото не е изградена обезопасяваща мантинела.
Водачът на катастрофиралия мерцедес е на 18 години от Сандански, а спътникът му е от Благоевград - също на 18 години. И двамата младежи са пострадали. Шофьорът е с хематом на тила на главата. Другото момче е с разкъсно-контузна рана на лицето. Няма данни да са били пияни.
На мястото се вижда, че колата не е успяла да вземе завоя, излетяла и започнала да се преобръща по стръмното дере. По целия склон има изпочупени стъкла, откъртено е и огледалото за обратно виждане, също едно от страничните огледала. Колата пада сред храсти в най-ниската част на дерето, лявата част е изцяло смачкана.
Пръв на пострадалите помощ оказва друг млад водач, движил се зад мерцедеса. Той слиза в дерето и успява да измъкне момчетата от колата. На място пристигат и две пожарни, полиция и следователи.
12.01.2018
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2021 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz