Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Sofia Restaurant Week представя кулинарно вълшебство от цял свят
От 10 до 16 септември в 30 вкусни локации в София ще може да опитате екзотична, модерна, европейска, българска или азиатска кухня.

В новото издание на Фестивала ще откриете чудесни ресторанти, в които майстори готвачи ще ви предложат неустоими изкушения и специална обстановка. Всяка от кулинарните дестинации анонсира избор между два варианта на тристепенно меню срещу куверт от 25 лв. без включени напитки.

Въз основа на внимателната преценка на гурме експертите на Sofia Restaurant Week и желанията на потребителите в новата селекция от ресторанти присъстват интересни имена на софийски ресторанти и се забелязва тенденцията за още по-интересна и интригуваща кулинария.

За първи път по време на Фестивала ще може да опитате интригуващата тайландска кухня в Royal Thai, а екзотичните предложения продължават с японските Hamachi-in и Edo Sushi, мароканският Anette и индийския Saffron.

Европейската кухня е представена от немския Фенерите, гръцкия Маслината, италианските La Rocca, Фокача и Di Valli, както и от модерните предложения на Emotion Bar&Kitchen, MARMO, Red Coral Kitchen и Corso.

Любителите на качественото месо ще открият телешки стекове по класически рецепти в Кристал Стейк Хаус, Crystal Burger&Steak и АСКУА, но имаме изненада и за вегетарианците - 9 ресторанта са подготвили по едно вегетарианско меню.

Вкусните български гозби и атмосфера ще срещнете в Делвите, а домашна руска, кавказка и украинска кухня - в ресторант Арбат.

Ако обичате провокациите и нетрадиционните предложения – опитайте авторските менюта на Aubergine, Vacuum, Щастливото прасе и Talents.

Отличните винени изкушения и ястия ще откриете в GRAPE CENTRAL и ВИНО И ТАПАС.

В Sofia Restaurant Week участват и някои от най-добре представилите се ресторанти от предишните издания.

Единствено по време на Sofia Restaurant Week ще може да обиколите със своето семейство и приятели максимален брой от модерните кулинарни локации в града, без да се притеснявате за семейния бюджет или за времето.

Интересен акцент в програмата на Софийската седмица на ресторантите е Фестивалът на розовия домат, организиран от METRO на 16 септември, за който шеф готвачите на ресторантите ще предлагат специално ястие с български розов домат.

В първите две издания на Фестивала участваха повече от 11 000 любители на качествени ресторанти като много от тях оставиха своята оценка, коментари и препоръки в сайта на инициативата.

Sofia Restaurant Week се организира от водещите медии за заведения и туризъм - Ресторант Уийк ООД и Zavedenia.bg.

Всички ресторанти, както и менютата, които предлагат, можете да видите на официалния сайт на Sofia Restaurant Week.

Резервации за Sofia Restaurant Week ще могат да бъдат направени от 31 август 2017 г. чрез интернет страницата на Фестивала.

Sofia Restaurant Week се провежда с подкрепата на METRO, УниКредит Булбанк и Bibendum.
04.09.2017
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz