Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Шеф Таньо Шишков изпрати националите на Европейското първенство по волейбол с кошница свежи плодове
От днес всички почитатели на националния отбор по волейбол могат да се снимат с волейболния национал Цветан Соколов в магазините на “Lidl” в цялата страна.  Фигури в реални размери на Цветан Соколов ще надъхват феновете в България по време на Европейското първенство, което ще се проведе от 24 август до 3 септември във Варшава. „Лидл“ България е основен спонсор на Българска федерация по волейбол и партньор за свежа храна на националите.

Традиционно преди заминаването си на първенството, вчера националите направиха открита тренировка в зала „Христо Ботев“ в София. Преди тренировката шеф Таньо Шишков, следвайки мотото на партньорството между „Лидл“ България и Българска федерация по волейбол – „Свеж партньор, здрав отбор“, връчи на капитана на националите Виктор Йосифов кошница със свежи продукти за ударна доза енергия преди първенството. Освен основен спонсор на федерацията веригата е и партньор за свежа храна на отбора. Специално меню, изготвено от екип на федерацията, заедно с шеф Манчев и шеф Шишков, подсилва националите преди мачовете и по време на тренировъчния процес чрез продукти, подходящи за хранителния им режим, с акцент върху богат избор от плодове и зеленчуци, ядки, качествени млечни продукти и шоколадови десерти от асортимента на търговската верига. Към момента специално селектираната храна, предоставена на националите, включва над 350 кг. плодове и ядки, над 1500 броя десертни блокчета, бисквити и шоколади и близо 800 кисели и плодови млека.

„Лидл“ България продължава активната си подкрепа за Националния отбор по волейбол и извън терена и подготовката на играчите чрез инициативи, насочени към феновете и активизиране на все повече привърженици. След специалните фен-зони и игри за публиката по време на мачовете в България, фигурите на Цветан Соколов в магазинната мрежа ще подсилят любовта на феновете, критично важна за постигането на успехи от играчите. Първото изпитание за националите в рамките на Европейското първенство във Варшава е мачът срещу Русия на 24 август, за който отборът ще има нужда от силна подкрепа от всички любителите на волейбола в България.
22.08.2017
Share
София – Изпращане на националите на Европейското първенство по волейбол с кошница свежи плодове от „Лидл“ България
22.08.2017
тегло: 1050 KB
размери: 2316X3000 px
автор: Стефан Марков
Шеф Таньо Шишков връчва на националите по волейбол кошница свежи плодове
София – Изпращане на националите на Европейското първенство по волейбол с кошница свежи плодове от „Лидл“ България
22.08.2017
тегло: 1061 KB
размери: 2036X3000 px
автор: Стефан Марков
Шеф Таньо Шишков връчва на националите по волейбол кошница свежи плодове

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz