Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Петър Георгиев организира футболен турнир в полза на силистренската болница
На стадион „Луй Айеи” в Силистра се проведе благотворителен футболен турнир между ветераните на „Доростол”, „Трансмариска” от Тутракан и „Левски 1914”. Организатор на мача и бившият футболист на „Левски” Петър Георгиев , а приходите са в полза на отделението по анестезиология и интензивно лечение в силистренската болница. Мачовете протекоха при вход свободен, но на стадиона имаше дарителници, средствата от които са за купуване на необходими осем монитора и компютърна конфигурация за отделението.

Миналото лято дъщерята на Георгиев, Радостина Георгиева оживя след тежка катастрофа край Алфатар. Благодарение на професионалната работа на силистренските лекари и с помощта на ръководството на болницата военен хеликоптер "Кугър" кацна в Силистра, за да транспортира до столицата 19-годишното момиче. Още преди седмица Петър Георгиев дари специализирани легла и мебели за 30 000 лв. на болницата в Силистра.

В Турнира взеха участие легендарните футболисти на софийския „Левски” Стефан Павлов, по-известен като Фифи Перото, Ангел Станков, Валери Греков, Петър Петров, Стефан Василев и техни колеги от 60-те, 70-те и 80-те години – любимци от синия отбор.
30.07.2017
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz