Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Съдът гледа мярка на холандец, нападнал жена с нож
Състав на Софийски апелативен съд гледа мярката за неотклонение на 30-годишния холандски гражданин Реналдо Хилонсе, който е обвинен в опит за убийство на 46-годишна чиновничка от Министерството на финансите. Престъплението станало в ранните часове на 14 декември миналата година край Телефонната палата в София. Там, без видима причина, Реналдо нападнал с нож нищо неподозиращата Мая Горановска и я пробол в гърлото.

Според прокуратурата само бързата реакция на лекарите е спасила живота на жената. Освен по шията тя има порезни рани по устните и по едната буза. Счупен е и носът й. Чужденецът бил задържан веднага. Клането е заснето от камери на заведения в района.

Пред полицаите холандецът обявил няколко версии. Веднъж твърдял, че е помогнал на чиновничката, виждайки я безпомощна. После казал, че заради зрелищната гледка изпаднал в безсъзнание, проснат до нея. Затова и дрехите му се пропили с кръв. У него обаче е намерен ножът, с който пробол жертвата.

Жената на холандеца, от която има дъщеря, разказала пред разследващите, че мъжът и страдал от безсъние и заради това често излизал навън посред нощ. Не скрила и че прибягва до наркотици.
30.05.2017
Share
София - Мярка за неотклонение
30.05.2017
тегло: 658 KB
размери: 2098X3000 px
автор: Николай Варадинов
Холандският гражданин Реналдо Хилонсе (със синя риза) е обвинен в опит за убийство чиновничка
София - Мярка за неотклонение
30.05.2017
тегло: 708 KB
размери: 3000X1968 px
автор: Николай Варадинов
Холандският гражданин Реналдо Хилонсе (със синя риза) е обвинен в опит за убийство чиновничка

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz