Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Публиката бурно аплодира „Котките“ в НДК
При огромен успех премина първото представление на на свтовноизвестния мюзикъл „Котки“ в зала 1 на НДК снощи. Шедьовърът на Андрю Лойд Уебър с оригиналния си актьорски състав, а в ролята на Гризабела участва сопраното Джоана Ампил, родом от Филипините. Нейната версия на песента Memory - световноизвестната партия на Гризабела, е една от най-въздействащите, изпяти досега в 20-годишната история на мюзикъла.

Мащабната сценична продукция пристигна от Великобритания още на 9 май, побрана в цели девет камиона. Два дни бяха нужни, за да се изгради пищният декор, изпъстрен с детайли и ефектни сценографски решения, пресъздаващи естествената среда на изпълнения със забвение заден двор, където нощта принадлежи на котките, разгръщащи пред нас своите разнородни съдби на лунна светлина, когато човекът спи непробудно.

Публиката ще може да се наслади на прекрасната музика последователно в следващите дни на 12, 13 и 14 май от 20 ч, както и на 13 и 14 май от 14 ч.  Представлението е част от програмата на пролетния фестивал „Салон на изкуствата“ на Националния дворец на културата.
12.05.2017
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz