Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти
Събития

АПИ: Няма паднали лампи в тунел „Витиня“, а кабели и мазилка
Осветително тяло е паднало върху движещ се автобус на "Юнион Ивкони" в тунел "Витиня" на автомагистрала "Хемус". 
„За щастие няма пострадали пътници. Нанесени са единствено материални щети по транспортното средство. Своевременно сме осигурили резервен автобус, който превози пътниците“, заяви управителят на „Юнион Ивкони“ Георги Атанасов пред "Фокус".
"Няма паднали лампи в тунел „Витиня“, твърди Агенция "Пътна инфраструктура". Паднали са кабели и мазилка, изкъртени от стената на лявата тръба на тунел “Витиня” от камион с извънгабаритен товар. Инцидентът е станал около 11.45 часа днес. Засегнатите проводници са паднали върху автобус, движещ се непросредствено след камиона. При движението си, след като е закачил кабелите, ТИР-ът е опрял и в стената на тунела, което е станало причина за откъртване на малки парчета от страничната облицовка.
Този инцидент е станал причина движението на АМ “Хемус” в района на тунела да бъде преустановено за кратко. Тръбата е почистена и падналият кабел – закрепен. Трафикът е възстановен около 13.00 часа днес.
Засиленият трафик по празниците и инцидента с паднали части от осветително тяло предизвика днес километрични колони от автомобили по автомагистрала "Хемус" в посока Варна.
14.04.2017
Share

© 2000 - 2012 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz