Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Plovdiv Plaza ще е името на най-модерния мол в Пловдив
Най-модерният и най-атрактивният мол в Пловдив ще се казва Plovdiv Plaza. Това стана ясно днес на пресконференция с участието на Къртис Кауърд, управляващ съдружник  и главен изпълнителен директор на инвестиционния фонд Arceland и Гергана Калибанекова, лизинг мениджър на консултантската компания Риджънтс Пропърти Адвайзърс.

“Предвиждаме пълно обновление на съоръжението с по-добро изпълнение, което не само да предложи много добри възможности за пазаруване, но и да е гордост на пловдивчани” - заяви Къртис Кауърд. “Това ще е не само най-големият, но и най-впечатляващият търговски център в региона” - допълни той.

“Plovdiv Plaza ще предоставя много видове развлечения за малки и големи. Молът ще е място за прекарване на свободното време, място, където всеки да открие себе си” - сподели Гергана Калибанекова.

Безпрецедентна кампания в града с участието на 3 700 души избра новото име на обновяващия се мол “Галерия” по демократичен и атрактивен начин. Така за първи път в България пловдивчани станаха кръстници на шопинг мол. Гласуването продължи 3 месеца на специално създаден сайт www.nameyourmall.bg

Новото име на шопинг мола носи със себе си и изцяло нова концепция за организиране на търговските площи според най-съвременните световни стандарти. Освен с магазини, търговският център ще разполага със значителна офисна част от клас “А”, както и с много възможности за забавление и прекарване на свободното време, запазвайки просторния си паркинг от 1300 паркоместа.

На пресконференцията бяха обявени и тримата късметлии, гласували за своя фаворит в кампанията Name Your Mall. Елена Бакалска ще пътува до Париж за един уикенд на разноски на търговския център за 1000 евро. Теодор Наков и Даниела Димитрова пък спечелиха съответно 1000 и 500 лв. под формата на ваучер за пазаруване след откриването на шопинг центъра. Победителите бяха избрани чрез томбола на случаен принцип сред участниците в кампанията.

Кампанията за избор на новото име Plovdiv Plaza се проведе на 3 етапа – приемане на предложения за име, гласуване за 10-те класирали се имена и гласуване за топ 3. Сред имената се открояваха класически предложения, свързани с историята и разположението на града – Trakia Mall, Trakia Grand Mall, Philipopolis, 7 Hills, Под тепето, мол Марица, Plovdiv Shoping Center, Plaza. Не липсваха и закачливи имена като Майна мол, Gusto Mall, Айляк мол, Mall for All, Shopаholic Center, мол Филибето, МолЪ, Friend’s Zone.
30.03.2017
Share
Пловдив – Пресконференция за новото име на мол Plovdiv Plaza
30.03.2017
тегло: 1198 KB
размери: 5230X3487 px
автор: Евгени Димитров
Къртис Кауърд, управляващ съдружник и главен изпълнителен директор на инвестиционния фонд Arceland
Пловдив – Пресконференция за новото име на мол Plovdiv Plaza
30.03.2017
тегло: 1304 KB
размери: 3510X5265 px
автор: Евгени Димитров
ергана Калибанекова, лизинг мениджър на консултантската компания Риджънтс Пропърти Адвайзърс и Къртис Кауърд, управляващ съдружник и главен изпълнителен директор на инвестиционния фонд Arceland на пресконференцията
Пловдив – Пресконференция за новото име на мол Plovdiv Plaza
30.03.2017
тегло: 1190 KB
размери: 3416X5124 px
автор: Евгени Димитров
Гергана Калибанекова, лизинг мениджър на консултантската компания Риджънтс Пропърти Адвайзърс
Пловдив – Пресконференция за новото име на мол Plovdiv Plaza
30.03.2017
тегло: 1140 KB
размери: 3225X4837 px
автор: Евгени Димитров
Елена Бакалска получава ваучер за пътуване да Париж от Къртис Кауърд

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz