Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Общинският съвет опрощава задължения на пловдивските "Ботев" и "Локомотив"
Предложение за опрощаване на задълженията на футболните клубове "Ботев" Пловдив и "Локомотив" Пловдив обсъди на днешното си заседание пловдивският Общински съвет.

„Локомотив“ дължи на общината 140 000 лева по договора за концесия на подлеза при Централна гара. „Ботев“ пък е натрупал такси в размер на 120 000 лева от концесията за стадион "Христо Ботев". Сметките на двата отбора дори бяха за кратко запорирани заради тези задължения преди Нова година. От Община Пловдив обаче вдигнаха запора, за да могат двата клуба да функционират нормално и да осъществят плановете си за зимна подготовка и селекция според възможностите си.

На сесията си днес местният парламент ще одобри и две споразумения, свързани с тазгодишното домакинство на Пловдив на Световното първенство по гребане за младежи до 23 години.

В реч от трибуната Спас Гърневски заяви, че гражданите са свидетели на един и същ сюжет 25 години, защото една и съща партия, визирайки БСП, когато Пловдив започва да се развива, стартира различни атаки и сигнали, спъващи процеса на успешното управление. Той изрази увереност, че съвсем скоро ще започне разследване и за „кражбата” на Панаира за 150 млн лв.
19.01.2017
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz