Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Откриха убита млада жена в село Куртово Конаре
Откриха тялото на 26-годишна жена малко преди полунощ на 20 метра от дома й на ул. 32-ра в пловдивското село Куртово Конаре. Жената е била намушкана с нож в областта на сърцето, не е ограбена и не е изнасилена – това твърдят свидетелите, открили трупа. По тялото обаче има видими следи от насилие, което издава, че жертвата се е съпротивлявала при схватка.

Любовна история и ревност са вероятният мотив за убийството на Милена Динова през изминалата нощ. Младата жена е отивала на работа нощна смяна в месарска фирма в Ново село. Тя не се появила на уговореното място за извозване и колегите й. Тялото на Милена било открито безжизнено на 20 метра от дворната врата на къщата, в която живеела. Засега няма задържан за убийството на жената.

Милена е от Ново село и е живеела на семейни начала с приятеля си Илиян Рангелов в дома на баба му в Куртово Конаре. Двамата били сгодени – разказа кметът на селото Иван Пиринов. Местните жители са в неведение по случая. Те познават Милена като млада и красива жена, която живее сравнително отскоро в селото – от около 2 години. За годеника й Илиян също не казват лоша дума.
29.12.2016
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz