Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Триумфираща година за Венета Райкова
Най-успешната и продавана българска писателка за 2016 година - Венета Райкова се срещна с феновете си в книжен център „Гринуич“ снощи. След „Триумфът на кучките“ и „Вещицата“ „Инсомния“ е третата книга на писателката. Тя излиза само десет месеца след дебюта на авторката през пролетта. Рекордният трети роман представиха издателят Виктория Бисерова, главният редактор на издателство „Ентусиаст“ Мария Чунчева и авторът Венета Райкова.

Препълненият салон на книжарницата събра верни фенове, читатели от всички възрасти, и близки и приятели на писателката. За да я подкрепят в този важен за нея момент на представянето на книгата присъстваха семейството ѝ и колегите ѝ от телевизионния ефир. Издателят Виктория Бисерова не скри радостта си от огромния интерес, който книгите на Райкова предизвикват у читателите. Тя припомни думите си от премиерата на „Триумфът на кучките“, че това е само началото на една успешна писателска кариера и че макар и дебютираща, Венета несъмнено е обречена на успех. „Ако мога да кажа нещо със сигурност за авторката, то това е, че триумфът ѝ отива! Убедена съм, че това няма да бъде последната ѝ книга“, каза през пролетта издателката Виктория Бисерова и това се оказа една добра поличба.

„Издател съм от седем години и съм щастлива, че имам автор, който е толкова вдъхновен и продуктивен, че може само за една година да напише три книги. Книги, които да предизвикат рекорден интерес и хилядни тиражи и да стане най-продаваната писателка в България“, добави Виктория Бисерова. „Убедена съм, че романът „Инсомния“ само бележи върхът на тази триумфираща година за авторката и вярвам, че тя няма да бъде последна. Най-доброто предстои!“, завърши тя.

Главният редактор на издателството и редактор на трите романа на Венета Райкова разказа пред присъстващите, какво е да работиш и да бъдеш в непрекъснат контакт с нея през тази една година. „Освен че е изключително дисциплинирана и винаги спазва зададените срокове, Венета е автор, който се вслушва в съветите не само на редактора си, но и в тези на целия екип на „Ентусиаст“. И тези качества, както и богатият ѝ житейски опит са в основата на нейния огромен успех“, сподели Мария Чунчева.

Присъстващите на премиерата чуха приветствие, изпратено от Георги Неделчев, редакционен директор на списание „Биограф“, който сподели вярата си в професионалните възможности на Венета Райкова и своите дългогодишни наблюдения върху кариерното ѝ развитие. „Каквото и да е близкото бъдеще пред Венета, едно е сигурно – когато читателят, или пък зрителят, реши да ѝ се довери, той никога не бърка. Но заслугата за новопоявилото се явление „Венета Райкова, автор на бестселъри е преди всичко ваша – на нейните читатели, които, както виждам, очакват с трепетно нетърпение новата ѝ книга. На добър час!“, пожела на авторката Георги Неделчев.

Изключително емоционално беше изказването на звездната авторка Венета Райкова. Тя отправи своята искрена благодарност към семейството, близките си и към издателите си за огромната подкрепа, която са ѝ оказали през цялото време, докато е писала книгата. Благодарности получиха всички читатели за страхотната енергия и позитивизъм и за добрата оценка.

Силен и специален момент по време на премиерата беше неочакваният поздрав, който отправи синът на авторката, на когото е посветен романът „Инсомния“. Той сподели колко се гордее с майка си и пожела на всички да вярват в чудеса.

Премиерата на „Инсомния“ сложи началото на нови очаквания към авторката за една още по-успешна и продуктивна писателска година.
09.12.2016
Share
София – Премиера на романа „Инсомния“ на Венета Райкова
09.12.2016
тегло: 699 KB
размери: 3000X2149 px
автор: Стефан Марков
Венета Райкова
София – Премиера на романа „Инсомния“ на Венета Райкова
09.12.2016
тегло: 797 KB
размери: 2207X3000 px
автор: Стефан Марков
Издателят Виктория Бисерова, авторът на книгата Венета Райкова и главният редактор на издателство „Ентусиаст“ Мария Чунчева на премиерата на „Инсомния“
София – Премиера на романа „Инсомния“ на Венета Райкова
09.12.2016
тегло: 802 KB
размери: 3000X2205 px
автор: Стефан Марков
Венета Райкова със сина си Патрик
София – Премиера на романа „Инсомния“ на Венета Райкова
09.12.2016
тегло: 1049 KB
размери: 2413X3000 px
автор: Стефан Марков
Венета Райкова и издателят Виктория Бисерова
София – Премиера на романа „Инсомния“ на Венета Райкова
09.12.2016
тегло: 690 KB
размери: 3000X1884 px
автор: Стефан Марков
Венета Райкова със сина си Патрик
София – Премиера на романа „Инсомния“ на Венета Райкова
09.12.2016
тегло: 794 KB
размери: 2125X3000 px
автор: Стефан Марков
Венета Райкова с приятели и почитатели

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz