Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Актриси представиха книгите си в клуб „Перото” на НДК
В литературен клуб Перото Фондация “Weareback/ Ние сме тук”- Боряна Павлова и Лилия Славова представиха литературното творчество на актрисите Ирен Кривошиева, Силва Аврамова, Светлана Атанасова, Светлана Славова и журналиста Петър Петров

Актриси за актриси е инициатива на тези достойни талантливи българки, които въпреки всичко намират себе си , намират време за всичко, което една жена върши, намират време да овършеят Света, но най-вече намират време да зарадват българите, да пишат красиви истини и далеч не толкова красиви, да мислят за цял един народ и да страдат мъчно за него.

“Казва се „Ние сме тук”. Защото се събират няколко актриси, а живели дълго време в чужбина, представят книгите си, а други техни колеги също живели далеч ще представят актрисите-автори. Посланието на тази творческа вечер е българите да не се забравят и когато се завръщат в родината има какво да и кажат, а то е че обичат българите и България и ги носят в сърцето си !” – сподели Силва Аврамова в началото на вечерта.
23.06.2016
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz