Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Международният дом на журналистите откри сезон ЛЯТО 2016
Председателят на УС на Съюза на българските журналисти (СБЖ) Снежана Тодорова откри сезон ЛЯТО 2016 в Международния дом на журналистите (МДЖ) – Варна.

На събитието, което започна точно в 12:00 ч. на 12 юни, присъстваха журналисти, представители на партньорски организации, туроператори. Снежана Тодорова запозна присъстващите с възможностите за почивка, създадените условия и услугите, които ще предлага хотелският комплекс за членовете на СБЖ и външни гости.

„Ръководството на СБЖ предприе всички необходими оперативни мерки, за да бъдат преодолени успешно възникналите пречки и натрупалите се обстоятелства, и днес можем да си пожелаем успешен летен сезон“, заяви Снежана Тодорова.

„Още при създаването си МДЖ е замислен не само като база за отдих, но и като творчески и идеен център на Международната федерация на журналистите и СБЖ. През годините Съюзът успя да удържи на натиска на времето, както и на различни външни бизнес и частни интереси. Щастлива съм, че запазихме своите имоти и днес Домът е в готовност да приеме всички желаещи да почиват през това лято", каза Снежана Тодорова.

"В месеците до есента ще бъдат проведени различни форуми и конгреси в Черноморския медиен център, който се намира в МДЖ, като кулминацията традиционно ще бъде през септември, когато ще се състои поредното издание на Международната журналистическа среща на страните от Черноморския и Балканския регион. През годините в базата на СБЖ са почивали колеги от над 50 страни от цял свят. Ръководството на СБЖ ще продължи да управлява комплекса с грижата за неговото отлично стопанисване, за развиване на качеството на туристическите услуги и опазване на това съюзно богатство“, посочи Снежана Тодорова и вдигна тост с думите: „На добър час!“.
12.06.2016
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz