Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Влезлият в "А" група Нефтохимик стана общински
На официална пресконференция днес собственикът на Нефтохимик Павел Бошнаков прехвърли 51 % от акциите на футболния клуб на Община Бургас.

На брифинга беше представено и новото ръководство на зелените. Начело на шейховете застава Пламен Михов, който досега отговаряше за Детско-юношеския футбол в БФС. Той обяви, че старши-треньор на Нафтата остава Димчо Ненов. Негови помощници ще бъдат легендите на клуба Ганчо Евтимов и Тодор Киселичков.

„Голяма заслуга за участието ни във Висшата лига има господин Димитър Николов. Предизвикателството пред нас е изключително голямо. Трябва да сглобим боеспособен отбор в рамките на около седмица. 75 % от играчите ще бъдат местни таланти. През първата година целта ни ще бъде оставане в първенството и създаване на ДЮШ със здрави основи, а не нещо краткотрайно. Надявам се добрите времена за нас ще се върнат. През втората година ще се опитаме да привлечем по-сериозни състезатели и да надграждаме. Вече през третата година ще гоним европейските турнири и Лига Европа. Убеден съм, че ще съберем най-добрите таланти на Бургас”, заяви Пламен Михов.
08.06.2016
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz