Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Благоевградският съд гледа мярка на Марто Дебелия и двамата полицаи
Благоевградският съд гледа днес мярка за неотклонение на Мартин Филипов – Марто Дебелия и двамата задържани полицаи Стефан Филипов и Петър Кънев. 

Районната прокуратура в Благоевград внесе искане за постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо тримата мъже, арестувани по време на специализирана акция за трафик на жени и сводничество. Към момента обвиняемите Мартин Филипов, както и двамата полицейски служители - Стефан Филипов и Петър Кънев, са задържани за 72 часа с постановление на прокурор.

Срещу сводника Мартин Филипов е повдигнато обвинение за набиране, транспортиране и приемане на лица с цел да бъдат използвани за развратни действия, на полицай Филипов за лично укривателство и издаване на служебна информация, а срещу Кънев - за лично укривателство.

По 1 000 лева на ден заработвала 29-годишната проститутка Гергина Добрева, призна самата тя днес в съда в Благоевград. Добрева пристигна в съдебната палата, за да подкрепи арестувания сводник Мартин Филипов-Дебелия, докато магистратите разглеждаха искането на прокуратурата за постоянния му арест.

"Мартин не е сводник, а е мой любовник. Живеем на семейни начала, заедно сме от 2014 г., няма по-добър от него. Преди 8 месеца му родих син. В неговата къща сме в Благоевград. На първия етаж е първата му съпруга София", разказа Гергина Добрева.
03.06.2016
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz