Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Задържаха двама полицаи и Марто Дебелия за трафик на жени
Двама полицаи са задържани в Благоевград при спецакция. Заедно с тях е арестуван и Мартин Дебелия, известен в града, че се занимава със сводничество.  Зрелищната акция стана малко преди обяд на улица "Марица" пред хотелски комплекс "Рио".

Задържаният цивилен мъж е Мартин Филипов-Дебелия. За момента не е ясно кои са задържаните жени, но се предполага, че те са свързани с бизнеса му с проститутки.

Единият от задържаните униформени е служител на сектор "Борба с организираната престъпност", а другият работи в Първо РУП.

Според разследващите двамата полицаи са помагали на Мартин Дебелия, укривали са доказателства за престъпна дейност, а освен това са притискали свидетели. Всичко е правено с цел прикриване на престъпления, посочва Нова телевизия.

В момента се извършва претърсване на други адреси, свързани с престъпната дейност на Дебелия.

Марто Дебелия излежа присъда за сводничество във френския затвор в град Ница. Той бе осъден от френските власти на 4 години затвор, но остана зад решетките само две. Присъдата му бе наложена за това, че в периода 2006-2007 година в Ница е организирал канал за проститутки. Комисията "Кушлев" пък му конфискува личния автомобил "Мерцедес", който след това бе дарен на Областната администрация в Благоевград.
01.06.2016
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz