Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Теленор получи награда за отговорен бизнес за програмата си Open Mind
Теленор получи втора награда в категория „Инвеститор в човешкия капитал“ за 2015 г. в тазгодишния конкурс на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).  Компанията бе отличена за своята програма за

професионално развитие и социална интеграция на хора с увреждания Open Mind.Наградата бе връчена на официална церемония от вицепремиера и министър на труда и социалната политика г-н Ивайло Калфин на г-н Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика” на Теленор.

„Изключително съм щастлив, че за поредна година сме сред отличените за своите отговорни бизнес практики компании. Програмата Open Mind е дългосрочен ангажимент на Теленор, с който се стремим не само да дадем възможност на хора с увреждания да станат по-конкурентоспособни на пазара на труда, но и да докажем, че те са пълноценна част от обществото ни и заслужават своя шанс за реализация.”, каза г-н Гуев.

Първото издание на Open Mind започна миналата година, като България е четвъртата поред страна, в която Теленор Груп реализира инициативата. Участниците в програмата имат възможност да придобият нови умения и опит като работят по конкретен проект в Теленор за период от 2 години, а компанията им осигурява отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение. След приключване на участието им в програмата, те ще получат възможност да останат на постоянна работа или подкрепа за професионална реализация извън компанията.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ се връчват за 13-и пореден път, като тази година в конкурса участваха 93 проекта и 63 компании. Целта му е да отличи и популяризира приноса на отговорния бизнес в областта на образованието, екологията, служителите и цялото общество, както и да мотивира останалите фирми да разгърнат активна социална политика.
29.02.2016
Share
София - конкурс на Българския форум на бизнес лидерите
29.02.2016
тегло: 1984 KB
размери: 2912X4368 px
автор: БУЛФОТО
Министърът на труда и социалната политика г-н Ивайло Калфин връчва наградата на г-н Ясен Гуев, главен директор „Корпоративна политика” на Теленор.


Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz