Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Спецакция на МВР по разпореждане на главния прокурор в село Галиче
Специализирана полицейска операция се провежда на територията на врачанското село Галиче под надзора на Окръжна прокуратура - Враца.

Операцията е разпоредена от главния секретар на МВР Георги Костов и е насочена към „подобряване на средата за сигурност в района", посочиха от МВР.

Основните й направления са противодействие на престъпността, на разпространението на контрабандни акцизни стоки, осигуряване на добър обществен ред в училищата и прилежащите територии.

Действията на прокурорите от ОП - Враца и РП - Бяла Слатина, на служителите на ОДМВР - Враца и РУ - Бяла Слатина са в съответствие с разпоредената от главния прокурор Сотир Цацаров проверка за законност на дейността в кметството в с. Галиче.

По разпореждане на главния прокурор ще се извърши и цялостна проверка на дейността в кметството на с. Галиче, извършвана от трима прокурори. Проверката ще обхване периода от началото на предходния мандат на кмета до настоящия момент и ще се извършва в няколко направления: законосъобразност на действията на кмета на с. Галиче по удостоверяване подписи на частни документи и пълномощни, верността на преписи и извлечения от документи и книжа, начинът на стопанисване на определени от общинския съвет обекти на общинската собственост.
26.01.2016
Share
Архивна снимка Ценко Чоков
26.01.2016
тегло: 580 KB
размери: 3000X2095 px
автор: БУЛФОТО - външни кореспонденти

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz