Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Доброволци от Amway се включиха в пилотната за България инициатива „Да се храним здравословно“
30 доброволци от компанията за директен маркетинг Amway гостуваха на 50 второкласници от 119 СОУ „Академик Михаил Арнаудов“ в София и ги запознаха по интригуващ начин с богатия избор от здравословни храни.  Това е дебютът на доброволческата инициатива на Amway в България, а в световен мащаб тя се случва за трета поредна година.

В поредица от активности, обединени в тазгодишната образователна кампания „Да се храним здравословно“ и инициирани от Amway дистрибуторите на компанията образоваха децата какво означава да се храниш здравословно: кои храни са добри за тях, в кои продукти са скрити мазнини и захар, кои храни би трябвало да се приемат в по-големи количества и кои – в по-малки; колко важни са физическите упражнения.

От компанията споделят, че, базирайки се на над 80-годишния им опит в здравословното хранене и здравословния начин на живот, биха искали да споделят наученото до момента. Тъй като навиците по отношение на здравословното хранене и физическата активност се изграждат в ранна детска възраст, стремежът на Amway е да повлияе в дълготраен аспект.

Доброволческата инициатива на Amway се провежда за трети пореден път в 29 държави из цяла Европа и Южна Африка в началото на декември, а фокус на тазгодишния ден на доброволците на Amway е повишаване на информираността за значението на здравословното хранене и физическата активност. Това е и в основата на бранда за хранителни добавки NUTRILITE на Amway.

Философията на NUTRILITE как да се поддържаш във форма и в добро здраве се основава на балансирания начин на живот и включва следните 4 компонента:

1) За храненето: балансирано меню, което включва редовен прием на храна с изобилие от плодове и зеленчуци, за набавяне на всички необходими хранителни вещества.

2) За тялото: редовна физическа активност и достатъчно време за почивка е ключът към поддържането на добра форма и тегло в норма.

3) За ума: стремеж към позитивно отношение във всяко действие, което изключва негативните емоции и стрес и предполага отделяне на достатъчно време за почивка, релаксация, хоби или стремеж към личностно усъвършенстване.

4) За вземането на решения: да направиш информиран избор в полза на своето здраве, който се основава на знание за състава на различните храни, за физическата активност и за връзката между тях.

От 2003 г. насам компанията Amway, която е семейна собственост, помага на децата по цял свят като част от кампанията за деца One by One for Children.

През 2013 г. Amway създаде Международния ден на доброволците от Amway, а кампанията намира своето логично продължение в Европа и Южна Африка в тон с ежегодния Ден на доброволците, отбелязван на 5-и декември по инициатива на ООН.
09.12.2015
Share
София - Ден на доброволците на Amway в столично училище
09.12.2015
тегло: 882 KB
размери: 1878X3000 px
автор: Александър Михайлов
Доброволците на Amway
София - Ден на доброволците на Amway в столично училище
09.12.2015
тегло: 810 KB
размери: 2067X3000 px
автор: Александър Михайлов
Доброволците на Amway
София - Ден на доброволците на Amway в столично училище
09.12.2015
тегло: 891 KB
размери: 1954X3000 px
автор: Александър Михайлов
Доброволците на Amway
София - Ден на доброволците на Amway в столично училище
09.12.2015
тегло: 800 KB
размери: 1941X3000 px
автор: Александър Михайлов
Доброволците на Amway

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz