Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Сайтел инвестира над 2,2 млн. долара в новия си център във Варна
Водещият световен доставчик на решения в обслужването на клиенти Сайтел отвори своя втори офис  в България във Варна. В официалната церемония по откриването в града взеха участие ключови клиенти на компанията, както и представители на бизнеса и институциите. Сред тях бяха кметът на община Варна Иван Портних, зам.-областният управител на област Варна Цветомир Петров, изпълнителният директор на Американската търговска камара в България Валентин Георгиев, изпълнителният директор на Sitel за Европа, Близкия Изток и Африка Педро Лозано, изпълнителният директор на Sitel за Германия и Източна Европа Кристиан Щайнебах, регионалният директор на Sitel за Германия и Източна Европа Георги Узунов и главният финансов директор на Freenet AG, Mobilcom-Debitel Йоахим Прайсиг.

Центърът отваря врати в резултат от дългогодишната работа на екипа на компанията и инвестиции в местната икономика в размер на над 2,2 милиона долара. Компанията навлиза в България през 2006 година. В момента в Сайтел България работят близо 800 млади и висококвалифицирани специалисти, а новият център във Варна ще позволи броят им да надхвърли 1 200 през следващата година.

„Радвам се, че такъв голям международен инвеститор избира Варна за своя втори офис в България и, че компанията ще осигури нови работни места. Инвестиция като тази е доказателство за потенциала, че градът разполага с млади, образовани и квалифицирани хора. Надявам се, че това ще бъде пример за много други инвеститори, които да намерят добра среда за развитието на своя бизнес в града ни“, каза по време на официалното откриване кметът на града Иван Портних. „Щастливи сме, че Сайтел продължава успешното си развитие в България с отварянето на още един център на компанията във Варна, което от своя страна ще създаде допълнителни работни места за квалифицирано обслужване на клиенти в региона. Заетостта е от ключово значение за предоставянето на възможности за развитие не само на хората, но и на целия регион”, сподели изпълнителния директор на Американската търговска камара в България Валентин Георгиев в обръщението си към гостите. „Решението за откриване на нов център в България е в съответствие със стратегията за разширяване на Сайтел”, сподели Кристиан Щайнебах - изпълнителен директор за Германия и Източна Европа, и обясни: „Ниършоринг екипът на Сайтел в София е съставен от образовани, етични, ориентирани към услугите, владеещи няколко езика служители от различни националности, които имат силен афинитет към европейските ценности, продукти и очаквания към услугите. Това е от съществено значение за осигуряване на безупречно обслужване на нашите клиенти на конкурентни цени.” Георги Узунов, регионален директор на Сайтел за Германия и Източна Европа, добави: „България е един от ключовите пазари в Европа и над 700 служители в София вече осигуряват изключителни резултати както за Сайтел, така и за клиентите на компанията. Убеден съм, че стратегията ни за разширяване, в съчетание с нашия фокус върху качеството на работата и обслужването на клиентите, скоро ще се докаже и във Варна.” Новият център на компанията ще се ръководи от Дария Манева.


29.04.2015
Share
Варна - Откриване на Sitel
29.04.2015
тегло: 310 KB
размери: 1274X1446 px
автор: Любомир Бенковски - Бенджи
Официалното откриване
Варна - Откриване на Sitel
29.04.2015
тегло: 368 KB
размери: 1420X2000 px
автор: Любомир Бенковски - Бенджи
Изпълнителният директор на Американската търговска камара в България Валентин Георгиев
Варна - Откриване на Sitel
29.04.2015
тегло: 302 KB
размери: 2000X1333 px
автор: Любомир Бенковски - Бенджи
Новият център на компанията ще се ръководи от Дария Манева
Варна - Откриване на Sitel
29.04.2015
тегло: 302 KB
размери: 1333X2000 px
автор: Любомир Бенковски - Бенджи
Новият център на компанията ще се ръководи от Дария Манева
Варна - Откриване на Sitel
29.04.2015
тегло: 364 KB
размери: 1371X2000 px
автор: Любомир Бенковски - Бенджи
Изпълнителният директор на Sitel за Германия и Източна Европа Кристиан Щайнебах

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz