Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Българският производител на велосипеди DRAG подкрепи френското колоездене
DRAG Bicycles сключи договор за спонсорство с Френската колоездачна федерация в началото на тази година. С това българската компания е обявена за спонсор на DN2, DN3 и Женска колоездачна дивизия във Франция.  Едни от най-мащабните шосейни надпревари в Европа ще бъдат брандирани с логото на компанията за велосипеди, както и с дъщерния й бранд COX Components.

Coupe de France DRAG Bicycles е сред най-големите събития в спортния календар на Франция. Манон Саури, шампионката на Франция за 2011 г., е победителката в първия манш на дамската серия състезания. Тя се класира 3та в третия етап на шосейната надпревара, която се проведе на 6 април. Четвъртият манш на Купата на Франция DRAG Bicycles е на 1 май.

Българският производител спонсорира и популярния френски шосеен отбор, който тази година чества 80-тата си годишнина. Официалното наименование на отбора е Martigues SC DRAG Bicycles. Първата сезонна победа за отбора от DN2 и DN3 отбеляза Сами Ориняк на Grand Prix de Montauroux. Martigues SC DRAG Bicycles обединява 17 колоездача, които се подготвят активно за националните френски състезания. Един от тях е и олимпийският състезател Радослав Константинов.
24.04.2015
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz