Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Слави Бинев не се отказва от Комисията по култура
Депутатът от Патриотичния фронт Слави Бинев посочи, че няма намерение да се откаже от председателството на парламентарната комисия по култура и медии. Бинев заяви, че не се е „натискал" за този пост, но че се смята за достатъчно способен, за да оправи културата.

Председателят на комисията по култура и медии Слави Бинев заяви, че няма от какво да се срамува, защото дядо му, например, е бил поет.

„Това, че ме наричат мутра, е клишето, което ми сложиха, за да ме елиминират. Във всяка една страна човек като мен би се превърнал в легенда, а не в мутра", коментира Слави Бинев.

„Не съм се натискал, това беше политическо решение. Исках да поема комисията по европейските въпроси, което беше логично. Аз имам своите основания да не се срамувам, заставайки пред вас. Видях страшно много хора да говорят за мен, а аз не ги познавам. Културата изключва да нападнеш някого, без да го познаваш. Моите таланти са другаде - да давам възможности на тези, които искат да направят нещо добро", обясни депутатът от ПФ.

„Трябва да ви кажа, че и аз имам семейство и деца, които ме питат: „Вярно ли си такова говедо?". В моята автобиография няма нищо, от което да се срамувам", добави още Бинев.
02.12.2014
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz