Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

GusGus ще бъдат главни пилоти на музикалния полет, излитащ от клуб Терминал 1
Една от най-интересните електронни банди ще гостува в София на 11 декември по покана на EventEase. Екстравагантните исландци включват България в световното си турне по представяне на последния си студиен албум Mexico, който ще бъде осъществен с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills и новаторската бира Grolsch. Мястото за концерта на GusGus ще бъде клуб Терминал 1, намиращ се на ул. Ангел Кънчев 1.

GusGus са една от най-влиятелните съвременни банди, излезли от пъстрата електронна сцена на Исландия. Умението им да забъркват техно, хаус и експериментален поп с лекота е довело до впечатляващо творчество с над 20-годишна история, както и безкомпромисна естетика в музиката, която се е утвърдила като изцяло тяхна запазена марка.

GusGus подписват за култовия британски инди лейбъл 4AD, с който жънат първите си сериозни успехи. Оттогава, съставът им е претърпял няколко промени, преминал през различни стилове електронно звучене, като накрая стига до „планета Берлин“ с помощта на лейбъла Kompakt Records, за който издават 9-тия си студиен албум Mexico.

Колекция от спокойни, чувствени и позитивни парчета, които метафорично носят усещането за „бягство към Далечния Запад“. Музиката в Mexico има по-леко поп и денсфлор звучене, което е създадено с цел да се избяга от тъмния минимал техно привкус на предния им студиен албум Arabian Horse.

Така Mexico се превръща в лесен начин да бъдеш отнесен в друго измерение, където всичко е леко и приятно и отвореното ти съзнание просто се наслаждава на преживяването. Не пропускай да станеш част от този музикален полет в клуб Терминал 1 на 11 декември, с главни пилоти енигматичните GusGus!

БИЛЕТИ РАННО ПИЛЕ 2: 25лв. (Само в магазин Яко ул. Граф Игнатиев 43)

Стандартни Билети: 25 лв. – разпродадени. 30 лв. - налични онлайн и в мрежата на Eventim.bg / магазини Гермонос, Пикадили, ОМВ, НДК, Офис 1
27.10.2014
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz