Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Tori Amos пристига в София заедно с алтернативното рок дуо Trevor Moss & Hannah-Lou
За да затвърди енергичността и иновативния си дух, Tori Amos избра да гостува в България със свежото британско дуо Trevor Moss & Hannah-Lou, които ще подготвят публиката за една приказна музикална вечер. На 20 юни в Зала 1 на НДК британците ще подгреят Tori Amos, преди тя да се появи на сцената с дългоочавания от всички нов албум Unrepentant Geraldines и още много изненади.



Червенокосата изпълнителка от няколко седмици обикаля Европа , за да омагьосва публиката с чисто новата си музикална рожба, появила се на бял свят на 13 май тази година. В момента Tori е в Брюксел и от редовните й постове в социалните мрежи разбираме, че интензивното турне, което протича безоблачно, по-скоро я зарежда и вдъхновява за предстоящите изяви. 50-годишната жена с дух на 20-годишно момиченце завладява всички с мощния си глас и виртуозното си изпълнение на пиано, които след по-малко от месец ще могат да видят и българските фенове по време на живото й изпълнение в София.



За да се включи в тази музикална магия, заедно с Tori в София пристигат алтернативното рок дуо Trevor Moss & Hannah-Lou, които всъщност са съпруг и съпруга. Британците, част от разпадналата се банда Indigo Moss, имат зад гърба си три студийни албума: едноименният Trevor Moss & Hannah- Lou, Quality First, Last & Forever! и La Ferme De Fontanaille. Последният е реализиран изцяло от собствената им звукозаписна компания Anglophone Recording Company, вдъхновен от спокойния живот извън големия град.



Албумът La Ferme De Fontanaille е записан във ферма по време на пътешествието на рок дуото с техния кемпер във френските провинции. Trevor Moss & Hannah-Lou прекарват повече от 10 дни в събиране на вдъхновения и емоции от провинциалния начин на живот, които вкарват на живо в записа на най-новите си песни.



Глътка чист въздух, която носят със своята музика британците Trevor Moss & Hannah-Lou, ще можете да вдишате преди сцената да бъде взривена от безпощадната Tori Amos.



Билетите за дебютния концерт на TORI AMOS в София са в продажба в Билетен Център на НДК, online и в цялата страна в мрежите на Еventim.bg /Germanos, Picadily, OMV, Техномаркет и др/ и Ticketprotal.bg /книжарници Booktrading, Office 1 и др./ на цена от 50, 60 и 70лв за партер 1 и 90лв за Оркестрина.



Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/742375912450687/
28.05.2014
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz