Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Спасеният в Стара планина Веселин: "Прекарахме точно 3 денонощия и 7 часа без храна, подслон и сън"
"Не чувствахме нито глад, нито жажда, нито уплах от животни или такова. Просто искахме да се върнем", разказа Веско от Велико Търново - едно от момчетата, които се изгубиха в Стара планина.

Днес репортер на БУЛФОТО посети дома му. При него постоянно идваха приятели да го видят. Младежът разказа, че се свързали със 112, веднага щом са разбрали, че са се изгубили. "От там ни казаха да намерим подслон и да се скрием. Всичко, което са ни казали сме го спазили", разказа още Веско. "Видяхме нещо, което наподобяваше на каравана, но беше далече и нямаше как да стигнем до нея. Преходът беше доста труден и нямаше с какво да си светим. Беше тъмно, мокро и на един метър не виждахме какво има. Имахме якета, не сме били голи и само по тениски, както се говорело в началото на акцията", допълни още Веско.

"Останахме без батерия в телефоните. Всъщност в планината прекарахме точно 3 денонощия и 7 часа без храна, подслон и без сън. Пихме вода от реката, по чийто бряг успяхме и да се измъкнем живи. Искаме да благодарим наистина на всички, които са подпомогнали и са участвали в издирването ни. Това ни носеше доста голяма надежда всъщност, че ни търсят и че има шанс да се върнем", споделя Веско.


21.05.2014
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz