Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Министър Терзиева: "Работим за пътищата в малките населени места"
Петкилометровият пътен участък между сливенското село Жельо войвода и Завой,област Ямбол е вече готов. Това заяви министър регионалното развитие и благоустройство Десислава Терзиева след извършената проверка днес.

Извършените дейности са на стойност 1 600 000 лева и са предоставени от публичната инвестиционнна програма на правителството. "Третокласният път, свързващ Сливенска и Ямболска области е изцяло готов. Това е важен ангажимент - да се започне политика, която вече се реализира по ремонтиране и рехабилитация на второ и третокласните пътища в страната", коментира регионалния министър.

По думите на Терзиева до края на годината ще бъдат отпуснати 50 милиона лева за второ и третокласната пътна мрежа, а през следващите години е необходимо да се инвестират от 70 до 150 милиона лева в пътната мрежа в малките населени места.

Министър Десислава Терзиева официално откри благоустроения градски парк „Юнак” в Сливен, посети и центъра за настаняване от семеен тип в квартал „Сини камъни”, изграден по европейски проект.
19.05.2014
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz