Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Учредителите на наградите за телевизионна журналистика „Свети Влас“ 2014 обявиха номинираните журналисти
За четвърта поредна година в курорта „Свети Влас“ ще се връчат единствените в България годишни „Награди за телевизионна журналистика "Свети Влас“. Идеята за приза е на "Кръг 11", в който участват едни от най-известните имена в българския обществен живот. Сред тях са професор Ивайло Знеполски, доцент Георги Лозанов, Любен Дилов-син и Петко Бочаров. Тържествената церемония ще се проведе през месец юни в амфитеатъра на Свети Влас.

Призът е 15 000 лева и се присъжда за постижения в българската телевизионна журналистика. Освен голямата награда за поощрение на млади и иновативни журналисти и на автори с нестандартни проекти се връчва „Специална награда ” с паричната стойност - 5 000 лева и „Наградата на телевизионните зрители“. Носителят на тази награда ще бъде излъчен чрез допитване до общественото мнение на социологическата агенция „Сова-Харис“. Петчленно жури ще определи носителите на голямата и специалната награди.

Тази година сред номинираните журналисти са: Добрина Чешмеджиева, Сибила и Асен Григорови, Генка Шикерова и Константин Хаджиев, Ани Цолова и Виктор Николаев, Димитър Цонев и Цветанка Ризова, Светослав Иванов, Антон Хикемян, Сашо Диков, Васил Иванов, Елена Йончева, Емил Кошлуков, Надя Обретенова, Иван Такев, Ива Николова, Веселин Дремджиев и други.
12.05.2014
Share
София – Обявяване номинациите за наградите „Свети Влас“
12.05.2014
тегло: 581 KB
размери: 3000X2076 px
автор: Румен Раканов
Членът на журито и съучредител на наградите "Свети Влас" професор Ивайло Знеполски
(архив)

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz