Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Психично болният Васил Митков остава барикадиран в дома си в село Черниче
Психично болен мъж от симитлийското село Черниче вдигна на крак полицията, след като преби баща си и се барикадира в дома си.

Драмата се разигра към 17 часа вчера във фамилната къща на 40-годишния Васил Митков.  Малко преди това майсторът на камини пребил зверски баща си Кирил. Екшънът станал пред очите на съседите, които позвънили на полицията.

На място веднага е пристигнал патрулен екип от Благоевград. Вместо да се предаде обаче агресивният мъж изхвърлил навън родителите и съпругата си и се заключил у дома.

Бащата е транспортиран във филиала на Спешния център в Симитли. По първоначални данни той няма тежки наранявания. Майката на нападателя, жена му и двете деца са закарани при техни близки в съседно село.

Минути по-късно на мястото пристигна още полицейско подкрепление. Пред къщата се струпаха над 20 униформени служители и психолог, който започна преговори с Васил. До късно вечерта мъжът отказа да се предаде.

В Черниче всички са категорични, че Васил Митков има психични отклонения.

"Беше си съвсем нормален човек, имаше златен занаят и правеше камини. Изкарваше достатъчно пари. Напоследък обаче той се промени, стана агресивен и през ден пребиваше родителите си. Спря от работа и съпругата му, която е шивачка. Двете им дъщери също ставаха свидетели на побоища и скандали", признаха уплашени съседи.

Според жена, която живее на същата улица и която е станала очевидец на инцидента, Митков е въоръжен.

Въпреки, че снощи психолози са успели да влязат в контакт с Митков, той остава и днес заключен в жилището си. За момента няма официална информация дали мъжът има в себе си оръжие.
12.04.2014
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz