Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

С "Опел Адам" GM подкупващо изкушава блондинки и брюнетки
Когато взех ключовете за пробното каране на новата малолитражка на Опел, се бях приготвил за всички комични ситуации, които настъпват с влизането на мъж над метър и осемдесет в малка яркожълта таратайка за дами. Оказа се, че термините "малолитражка" и "таратайка" изобщо не прилягат за Адам.   Отвътре е достатъчно просторно, а интериорът е наистина постижение на дизайна. Шофьорът се чувства като главен герой от някакво ексклузивно събитие, и очаква всеки момент отнякъде да излезнат папараците.
Всичко във външния вид на колата казва "Виж ме, виж ме!" - завързаните джанти, линията на купето, фаровете. Автомобилът изглежда скъпо и авангардно. Докато въртях по улиците на София, събрах повече погледи отколкото със голям джип, какъвто се вижда на всеки ъгъл.
Както се полага за блондинки, колата е направена така, че да не се налага да мислят много за карането. 1.4 литровият двигател със 100 конски сили осигурява добра подвижност и пъргавина в задръстванията, а еко-системата за спиране на двигателя на светофар е усъвършенствана значително в сравнение с другите подобни механизми. За разлика от първите "старт-стоп" системи, които гасяха двигателя, преди автомобилът още да е спрял, тук явно има датчик, който отчита кога да ви резне горивото, за да не се окажете полетял с угасен двигател, докато сменяте предавка. Включването съответно също може да стане по повече начини - не само с рязко натискане на съединителя, а също при отпускането му, ако случайно сте останали с натиснат педал на светофара, както и с натискане на спирачка, или побутване на скоростен лост. Аудио-уредбата е със смело махнат четец за компакт-дискове, но пък за сметка на това има всички видове входове за мултимедия и телефони - аудио жак, USB, Bluetooth.
Обичайният аргумент за висока цена като за малка кола тук отпада, защото автомобилът отива във високия стил на бижутата, а там цената му е под тази на един Мини-Купър. След възторжените ахкания по колата на дами от съседните офиси, все едно са видели особено надарен стриптизьор, смятам, че тя ще се радва на успех сред хората, които държат на стила и индивидуалния имидж.
07.06.2013
Share
СОФИЯ - Тест-драйв на Опел Адам
07.06.2013
тегло: 669 KB
размери: 1709X3000 px
автор: Евгени Димитров
Opel Adam се отличава рязко на фона на останалите коли
СОФИЯ - Тест-драйв на Опел Адам
07.06.2013
тегло: 904 KB
размери: 1990X3000 px
автор: Евгени Димитров
СОФИЯ - Тест-драйв на Опел Адам
07.06.2013
тегло: 1607 KB
размери: 2848X4288 px
автор: Евгени Димитров

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2020 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz