Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти
Събития

Новият месия Стамен Стаменов громи световната конспирация в Руския център
В деня на Будителите в Руския център на Шипка в бял костюм и сред облаци сценичен пушек се появи месията на новия ред Стамен Стаменов с представяне на поредната си книга "Екзополитиката" за извънземния заговор срещу човечеството. Голямата зала едвам събра единомишленици и приятели. На сцената авторът се появи с насочен напред пръст и запали публиката с огнени откъси от книгата си.
Основна тема на дебелия том е световният заговор на правителствата с извънземни посетители на планетата. Книгата е изпълнена с нагнетен страх и множество факти известни единствено на автора и тайните служби на САЩ и техните сателитни правителства.
След представянето на луксозното издание с твърди корици от 500 страници присъстващите над 350 души бяха поканени на музикална програма и нещо като коктейл, където бяха изпълнени оперни арии от оперната прима Татяна Спиридонова. Коцето-Калки също зарадва присъщващите със свои изпълнения, а също като Христос, авторът нахрани почитателите си хляб и вино.
Най-известният уфолог у нас Стамен Стаменов е председател на асоциация "Феномени", дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Той е и един от инициаторите на голямата акция в Царичинската дупка в края на зрелия социализъм, когато силата на военната машина на страната беше вкарана в търсене на извънземни дълбоко под земята.
02.11.2012
Share

© 2000 - 2012 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz