Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Топмоделът Диляна Попова ще участва във офроуд състезание с екипа на "ВРОМОС"
Хилядна публика ще се събере в Албена на първия кръг на националния шампионат рали «Албена 2011 OFFROAD AND FUN ». В петък, 6 май, топмоделът Диляна Попова ще стартира в екстремната битка между железни конкуренти за победа в уникалното по рода си състезание.   Непредвидимата манекенка и актриса ще се сътезава за армията от пилоти от спортен клуб «Вромос.ком» на «хард трасе». Автомобилните екстремисти от «Вромос» са доказани таланти, публиката ги аплодира заради тяхната атрактивност, зрелищност и ексцентричност.

Председателят на клуба, Явор Атанасов е притежател на солиден комплект спортни отличия, сред които наградата за цялостен принос към офроуда в България и златото на Offroad игри в Tekirdag Турция. Атриктивните български офроуд-пилоти ще излязат на пистата в 9 часа, с 4 състезателни високопроходими автомобила, където ще покажат майсторски комбинацията от скорост и добри навигационни умения.

Предстоят три състезателни дни, наситени с емоции и адреналин, три състезателни трасета и напрежение с дължината на специалните етапи общо над 700 км. Продължителността за всеки екипаж по отделно ще бъде около 6 часа дневно.

Трасето е създадено от опитните състезатели по офроуд в България, които за 8-ма поредна година организират в този регион състезание от републикански мащаб. Формата на състезанието е рали рейд. Това предполага висока динамика, разнообразната пътна обстановка, а непредсказуемите метеорологични условия, даденост за периода, предполагат висок адреналин и тежко изпитание за екипажите. Директорът и главен организатор на «Албена 2011 OFFROAD AND FUN” е Пламен Тенев от Варна, дългогодишен състезател по офроуд с над 50 състезания за 10 години.


02.05.2011
Share
АРХИВ - Топмоделът Диляна Попова
02.05.2011
тегло: 366 KB
размери: 2000X1433 px
автор: Миро Златев

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz