Интернет фотографска агенция BG | EN   
Начало Събития Личности Рубрики Видео Регистрация Търсене Kонтакти GDPR
Събития

Най-търсеният и най-високо платен в момента фотограф в Европа – Стефано Опо ще снима пред публика в двудневно шоу
Доза сутрешна креативност, глътка свежи идеи, фреш, забъркан от фирми за печат, рекламни и маркетингови агенции - това ще предложи изложба EXPO PRINT & IMAGING в Интер Експо Център – София от 5 до 8 ноември.  

EXPO PRINT & IMAGING е обогатена с рекламно-визуални добавки и се превръща в атрактивен микс от дизайн, фотография, печат, реклама, визуални комуникации и опаковки. Организатор на събитието е Агенция Булгарреклама в партньорство със сп. Sign Cafe.

Шопинг-мания, но не за дрехи, а за свежи идеи, ще се развихри в залите на Изложбения център на София. Съпътстващият четиридневен Рекламен фестивал ADVERTISING MALL ще предложи на посетителите семинари, screening, фотосесии и демонстрации.

Световни имена в обастта на криейтива, графичния дизайн, визуалните изкуства и PR-гурута ще споделят най-добрите си практики в организираните лекции и уърк-шопове.

Най-търсеният и най-високо платен в момента фотограф в Европа – Стефано Опо ще снима пред публика в двудневно шоу. Той работи за ВЕРСАЧЕ, ЛУКСОТИКА, СИМПЛИ РЕД, БОБ ГЕЛДОФ, ЕРОС РАМАЦОТИ и др. Снима постоянно за VOGUE, ANNA, VANITY FAIR в Италия, Русия и Франция.


23.09.2008
Share

Политика за защита на личните данни
© 2000 - 2024 BulFoto | Дизайн от Creato.biz | Хостинг и домейни от Cbox.biz